Styling

Een andere kijk op uw interieur.

 

Etaleren

De etalage is het visitiekaartje van de winkel.

 

Fotografie

Van portret- tot interieurfotografie, wij kunnen het verzorgen.

Interieuradvies

Bij Meneer en Mevrouw van Hout kunt u terecht voor interieuradvies op maat. We werken voor particulieren en bedrijven. We kunnen een nieuw inrichtingsplan opstellen of we gaan uit van de bestaande indeling van uw woning. Door de ruimte optimaal te benutten, meubels toe te voegen of juist weg te laten en de kleuren aan te passen, zal er een nieuwe beleving ontstaan van uw interieur. Door ons brede creatieve netwerk zijn we niet gebonden aan onze eigen winkel-collectie. We kunnen ook maatwerk leveren uit eigen atelier. Zo zijn we in staat om flexibel met uw wensen aan de slag te gaan. 

interieur advies voorbeeld

WAT KUNT U VERWACHTEN.

Na een oriënterend gesprek en bezichtiging van uw woning of werk plek gaan wij aan de slag. We zullen uw wensen en onze ideeën vertalen naar een advies op maat. Dit komen we dan persoonlijk bij u toelichten aan de hand van een stijlbox. Hierin zit een plattegrond met de nieuwe indeling, een moodboard, kleur- materiaal- en product keuze en een overzicht van de kosten voor eventuele uitvoering. 

Kosten: €275,-

REALISATIE WONING GOIRLE

peter jansen

 

 

REALISATIE BENEDEN VERDIEPING

interieur nathalie

 

REALISATIE APPARTEMENT

interieur advies ons

WERK IN UITVOERING

Dit is het kloppend hart van Meneer en Mevrouw van Hout. Hier wordt de collectie samen gesteld, ontwerpen gemaakt en de sfeer bepaald.

styling werk in uitvoering

 

ADVIES EN REALISATIE

Een project waar we trots op zijn. Meneer en Mevrouw van Hout verzorgde het advies en de inrichting van deze prachtige woning.

interieuradvies coulage antwerpen

 

INTERIEUR ADVIES

Het bestaande interieur vormde de basis voor ons advies. Door dit te combineren met enkele nieuwe meubels en accesoires zorgde we ervoor dat de grote ruimte één geheel is geworden. Meneer en Mevrouw van Hout verzorgde het advies en uitvoering. 

janneke en maikel

 

ADVIES EN REALISATIE

Planning, renovatie en inrichting van deze Tilburgse woning is uitgevoerd door Meneer en Mevrouw van Hout. 

jozef israelsstraat