top of page

INTERIEUR ADVIES


ONZE WERKWIJZE

Benieuwd hoe een interieur advies bij meneer en mevrouw van Hout in zijnawerk gaat? Van oriëntatiegesprek tot aan realisatie, bekijk hieronder stap voor stap hoe we samen met jou tot het beste eindresultaat komen.
 

1. ORIËNTATIEGESPREK

Na het aanvragen van een afspraak voor een interieuradvies nemen we telefonisch of per mail contact met je op om de globale wensen te bespreken en vragen te stellen.

4. PRESENTATIE INTERIEURPLAN

Tijdens een tweede adviesgesprek wordt het uitgewerkte interieurplan gepresenteerd. We bespreken de indeling, kleurstalen en materialen en gaan in op eventuele vragen.

2. ADVIESGESPREK

Tijdens een eerste gesprek met een van onze adviseurs bekijken we de ruimte op de plattegrond of liever nog ter plaatse, bespreken we jouw wensen en leggen we een basis voor het interieurplan.

5. PROJECTLEIDING

Gedurende het gehele adviestraject is er een vast contactpersoon. Wanneer het plan in bestelling staat, houdt de adviseur je op de hoogte van levertijden en de bezorging.

3. ONTWERP EN MATERIAAL

Onze adviseur werkt een persoonlijk plan uit waarbij gekeken wordt hoe de ruimte het beste ingedeeld kan worden en houdt hierbij rekening met de wensen die besproken zijn tijdens het adviesgesprek.

6. BEZORGING

Bij de oplevering komen we met onze eigen bezorging de order leveren en indien gewenst monteren. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug, zodat je direct kunt genieten.

Contact

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

DANK VOOR JE BERICHT, WE NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JE OP.
bottom of page